skip to Main Content
ΑΔΟΛΟ - Ψαράδων Γεῦσις

Στο «ΑΔΟΛΟ» δίνουμε μεγάλη σημασία στην ανάδειξη της ξεχωριστής θαλασσινής γεύσης του κάθε υλικού. Οι ευφάνταστες δημιουργίες του executive chef Βασίλη Τσατσάκη, αποπνέουν θαλασσινή γοητεία και έχουν αυτό το ιδιαίτερο “κάτι” που παίζει όμορφα με τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα.

Με συναρπαστικά πιάτα ημέρας και γευστικές προτάσεις όπως το λαυράκι φρικασέ, το κριθαρωτό με σουπιές στο μελάνι τους και το παστίτσιο τόνου με μπεσαμέλ από γραβιέρα Ίου, το «ΑΔΟΛΟ» ήρθε για να γίνει ο πιο sought after χώρος μοντέρνας ελληνικής ψαροφαγίας στα Βόρεια Προάστια.

Fresh Fish Bar
Φρέσκα ψάρια και όστρακα από τις ελληνικές θάλασσες καθημερινά αναδύονται μπροστά σου για να επιλέξεις και να απολαύσεις όπως σου αρέσει. Ο απόλυτος προορισμός ενός Fish Lover βρίσκεται εδώ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΑΤΣΑΚΗΣ
HEAD CHEF
Με κρητική καταγωγή (γεννήθηκε στο Ηράκλειο), ο σεφ ζυμώθηκε από μικρός με τη μαγειρική τέχνη, αφού η οικογένειά του διατηρούσε ταβέρνα με παραδοσιακή κρητική κουζίνα και έχει αγαπήσει από παιδί τις μαρμίτες και τις γεύσεις. Συνεργάσθηκε με μια ολόκληρη σειρά γνωστών εστιατορίων.

Ο Βασίλης Τσατσάκης, αγαπάει πολύ τα μαγειρευτά με βάση το ψάρι και τα θαλασσινά, κάτι όχι πολύ συνηθισμένο, και δίνει μεγάλη σημασία στην ανάδειξη της ξεχωριστής θαλασσινής γεύσης του κάθε υλικού.

Η ικανότητά του να συνδυάζει τα ψάρια και τα θαλασσινά με τα πιο αγαπημένα ελληνικά λαχανικά και αρωματικά βότανα για να δημιουργήσει ξεχωριστά πιάτα με απίστευτη νοστιμιά, είναι αυτό που χαρακτηρίζει το γαστρονομικό του ύφος.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στα μενού του είναι τα “ωμά” , στα οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία και εξαιρετική ικανότητα: καρπάτσο, ταρτάρ, σεβίτσε, κλπ.
Back To Top